onsdag 17 augusti 2011

Snart första koncert

Då är det tillbaks till vardagen efter en skön, avkopplande och relativt nerkopplat sommar. Fast det har varit speciellt att vara i Norge just denna sommaren. Vi är alla präglade av det fruktansvärda terrordådet, fast jag inte kände någon personligen som blev drabbad.

Nu repas det intensivt med bandet två gångar i veckan. Claes har tyvärr bestämt sig att sluta, då han inte hinner med två band samtidig. Tråkigt, och vi kommer sakna honom. Men nu har vi fått Stefan Peterson med, som visar sig kunna hantera inte bara gitarr men också trummor, så det löser sig som tur är inför spelningen. Dock lite svettigt att få in 11 låtar (som dessutom kan ändras i sista sekund, Didi börjar bli van, men inte lika lätt för nån som nyligen lärt dom). Men det känns skönt och vi ser fram emot spelningen. Lokalet vi ska spela på är rätt lite, men mysigt, och vi vet redan många som kommer, ska lägga ut event på Facebook nu.

Vi har tjuvtränat ytteligare en gång på Dubliners öppen scen, och trass lite svårare publik verkade det gå hem (vi fick inte lämna scen för efter fem låtar). Så det kan väl inte gå helt åt skogen, och jag hoppas och tror att det blir en fin musikupplevelse för oss och alla som kommer. (Tips: Var ute i god tid för att få plats).