måndag 29 augusti 2011

Spelningen på "Mitt andra hem"

Nu har vi lagt upp bilder från konserten på vår öppna Facebooksida . Vi jobbar på att få till några videoklipp med hyfsat ljud.

Massa goda vänner och härliga människor kom. Det var mysigt fullt, och Mitt Andra hem är ju bara världens charmigaste ställe: Opretentiöst, göteborgsbohemisk och hemmatrevligt. Skön personal. De har ett så sympatisk koncept, de erbjuda en scen för livespelningar av oetablerade band. Det finns inte så många av dessa i Göteborg.

Det blev det till att vi stannade från soundcheck klockan fem till dörrarna stängde halv ett, det var verkligen inte så man ville gå vidare därifrån.

Vi spelade totalt 12 låtar, varav jag skrivit 9: 1. Don´t be a Stranger, 2. label, 3. I´m running, 5. The quest 6. Man in the Moon, 7. Rock this town, 8. Transition, 9. Second call, och 10.Evolution.

Martin Eisenberg hade skrivit 2 av låtarna: nr. 4 Lovely little lies, och 11. Sailing away. Sen blev en cover på Billy Joels "Vienna" som extre extranummer.

Det gick helt bra, fast inte perfekt från spelteknisk synpunkt. Vi kom av oss några gånger. Hur som helst, de andra i bandet och publiken var jättenöjda, och massor bra respons och varmande kompliment fick vi, och en helt underbar kväll var det.
Alla sa verkligen olika saker; några hade fastnat för texterna, i olika låtar, och några för harmoniken, några för framförandet, några för vår udda konstellation etc. etc. Ett mycket bra komplimangen fick jag från en vän, som dessutom är en duktig musiker inom en helt annan genre, som bara lyssnade på musik och komposition, och sa "I didn´t get bored". Just från honom var jag stolt över att höra det. Men jag är mycket tacksamma för få chans att göra detta, för att min sambo har ställt upp nu när det är mycket, och alla speciella personer som visar intresse och uppskattning, som kom och gjorde kvällen. Man blir lycklig av en sån kväll.

Nu är det dags att vara lite närvärande med familjen en stund.

PS. Bilderna är av Raysan Ismail