tisdag 30 oktober 2012

Höstlov!

Äntligen höstlov! Jag åker till Paris imorgon, en tjejresa tillsammans med min äldsta dotter, Jennie. Hon är nio och precis lagom stor till att tycka Versailles kan vara kul... Hoppas jag. Shoppa, fika, sova på hotell, spela kort och äta baguette.... vi skall ha det så mysigt!

Vi har börjat nytt samarbete med trummisen Christer Palmgren. Han har spelat mycket blues och jazz, och spelar också i bandet Marigold. Staffan har bland annat en del filminspelningar (han jobbar som scenograf i perioder) och kan inte närvära för tiden. Roland har också många andra projekt nu, så vi nu efter en ny basist att samarbete med.

Inser att det att hålla ihop ett band är en hel vetenskap, och kräver inte så lite energi. Särskilt när det kommer lugna perioder och folk har olika målsättningar och olikt tålamod. Men vi har haft tur ändå med att ständigt hitta bra folk, och vi har några bra baskandidater redan. Vi kommer att ha samarbete med Roland och Staffan igen hoppas jag, men vi får hitta lösningar som funkar just nu. Se la vie.

Önskar er en fin november.