söndag 9 september 2012

Annes hus och intervju i Tidningen Hisingen

Hej, välkomna att boka till Annes hus. Här är affichen inför detta.


Om det är svårt att läsa kolla på tidigare inlägg.

Ser jättemycket fram emot detta. Kom!

Igen: Vi är ledsna över Flunsåsspelningen i dag som inte blev av, och hoppas att ingen åker dit "i onödan". Vi har försökt att meddela detta via olika kanaler, men man vet aldrig. Måste dock säga att vi gjorde allt för att lösa det. Vi hade en reservtrummis vi skulle repa med, sen blev han sjuk också. Och jag har varit förkyld i veckan; allt jobbade mot detta. Och på en tidspunkt får man bara släppa. Man får flyta med och tro att ting blir som de ska i slutändan. Och att det då inte var meningen. Jag brukar tänka så.

Tidingen Hisingen gjort en jättefin sak av intervjun med mig, kolla vad snyggt de har gjort: Här är framsidan. Bilden är tagen under Götaälvsbron:


Och här en dubbelsidig reportage, med den coolaste bilden vi tog, på Götaälvsbron.Ni kan läsa hela intervjun i webbtidningen här.


Jag blev verkligen jättenöjd med detta. Duktig reporter, jättebra fotograf och layouten var fantastisk. Och att saken fick så stor plats... Hoppas flera får upp ögonen för oss genom detta. Det är ju därför jag gör detta. Jag vill ha ut musiken och budskapet i detta. Men vi skall verkligen sätta igång med inspelningar nu, det känner jag.

Ha en fin söndag! Jag åker nog till Järkestrands konditori och kolla på söndagsscenen.

PS. Har fått mitt nya Nord 2 stage piano nu.. Det är så fantastisk. Satt och spelade med hörlurar sent i går kväll, njuter av ljudet och känslan på tangenterna. Fick några "magic moments" och det har jag knappast fått av nåt elektrisk piano för. Nice!