fredag 27 april 2012

Spelningen på Henriksberg


Det var jättekul i går. Mycket folk, och jättebra respons från kända och okända. Nu är ju bandet komplett, och vi har blivit tryggare. De som har hört oss för märker tydlig skillnad säger de. Kolla på fler bilder på vår FB sida

Vår setlista var:
Transiton
Rock this town
Label
Lovely little lies
Evolution
I´m running
Sailing away

Jag pratade rätt mycket mellan låtarna denna gången, det kändes bra och vi fick bra respons på det.
Jag berättade om bandet om mig själv, om hur det varit att vara "mogen nybörjare", och lite mer utdjupande om låtarna. Och hur jag satte pris på det stöd jag fått från några få personer från början. Hur viktig det är med någon som tror på en. (bland annat Diana).

Sen var det att heja på alla underbara vänner och käntfolk som kom, och jag och Didi var sist från festen. :)

Det var lite break trough, att det kändes kul. Förut har jag kanske varit för nervös, för det har inte känts så himla kul, och då är det ju lixom inte så stor vits i. Men ändå, jag känner att detta är något jag måste göra, nu har jag gjort de här låtarna och jag vill ha fram dom. Kände mig lite nere på förehand av denna spelningen i stället, men inte efteråt.
Just i dag är jag lycklig och hög och älskar världen och mitt sköna band. Och hänger lite (allt) för mycket på FB så nu skall jag fredagsmysa med mina tjejer. Chao!

Ps. Är tacksam för att Klubb Rampfeber finns. De har en öppen hållning, och erbjuder en skön scen på ett skönt ställe. Gå in och kolla och lika deras sida på FB