tisdag 26 april 2011

Rep och foto

Man får passa på när man har semester, då får man gjort lite extra. Långfredag hade vi rep med bandet, och fotades av en vän, Rommel Navarez: Först lite med rödljus i replokalet:


Lite mycket rödljus, kanske..


Sen ut i det vackra vårvädret, hamnen verkade lockande...Denna bakgrunden gillar jag. Båtar och hav och lite halvtrasigt. Med Didis fotoeffekter blir det skönt 70 talsaktig, (med rosa himmel som bonus!).


Denna bild kunde varit bra med lite styling och Roland ett snäpp åt vänster


Vad med hängande i träd och statyer? Vi borde nog haft lite mer tid och fler försök på varje uppställning. Men man lär sig, och det var kul att leka rockstars på gatan, hehe.


Detta fick dock bli FB profilbilden. Bästa vi fick till så långt.

Sen hade vi ett skönt rep i Claes lokal, härlig ljudanläggning var det och vi var taggade och nöjda alla ihop.

Nu har vi upprättat en Facebookgrupp, och uppmanar alla att bli medlemmar. http://www.facebook.com/#!/pages/Simone-Says/206031172753444
Vi har inte hunnit lägga ut så mycket där än, men det kommer.
Det tog ett tag innan jag fattade att den gruppen jag först skapade inte passade till föremålet. Man ska kunna sin Facebook. Sånt tar tid. Sen är det ju lite läskigt och ovant att reklamera för sig själv så, (vi behövde 25 likes för att få domännamnet). Man har det fortfarande i ryggmärgen att inte sticka sig fram, men det måste nog till. Skönt att få respons, särskilt från folk man bryr sig om och respekterar.


Så detta har mycket av påsken gått med åt. I tillägg till semester med familjen i Danmark, besök av bror, ungåtts med vänner. Underbart och soligt och semestrigt. Jobb im.