söndag 2 juni 2013

Denna helgen...

... har vi varit i studio för andra gång. I går satte bandet kompgrunderna på sex låtar. Med glatt humör. Så grymt jobbat av oss, och tekniker Isak...Lunchrast

Och idag lade jag piano på tio låtar och jag är hur slut som helst. Kan inte bedöma om det gick bra eller inte just nu.

Som tur är har Cezary bra inspelningsmöjligheter och vi skall ta allt vi inte har hunnit hos honom senare, bl.a. viola, kör, och leadsång. Sen blir det mycket att jobba med filerna, så det finns att göra i sommar.

Vad bra att man inte visste vilket jobb det skulle bli då man började, och hur dyrt allt skulle bli! Då hade man väl droppat allt och börjat skriva böcker i stället, om man nu skulle vara kreativ. (Fast det vore nog inte jag). Men nu är det för sent att vända, och man lär sig enormt mycket och får jättemycket stöd och kärlek från många håll, och jag är SÅÅ glad och tacksam för mitt band. Och min familj, mine föräldrar, vänner och bekanta och andra som stödjer på olika sätt.

Nu måste skivan bli bra. Det ska den bli.

Tänker ofta att jag borde skriva nåt mer på bloggen. Bli en bättre bloggare. Om allt annat som engagerar mig, tankar om feminism, miljö, politik, skola, populärkultur, etc. etc. Mina intressen spänner vitt. Men jag hinner inte, noll chans. Följ mig på Facebook, (som privatperson) där delar jag med mig om andra saker rätt ofta.piano piano piano piano

Och nu skall jag sova. Måste man också ;)