lördag 1 september 2012

Inför Flunsåsspelningen

Nu börjar vi ladda och bjuda in inför spelningen i Flunsås nästa helg. Tänker du komma, så joina gärna vårt Facebook event. Alltid kul att se vilka andra som kommer :)

Satt på Pustervik i går med en kaffe och såg mitt band i Metro. Kändes riktig häftigt. Så kul att vår bild kom med på programmet.Vi spelar alltså i samband med Lundby kulturmånad, eftersom flera i bandet; jag, Roland och Stefan jobbar i Lundby (Toleredsskolan för att vara exakt). Poängen är att lyfta stadsdelens kultur, och ordna till ett roligt kalas för hela Göteborg. Just denna söndag är Flunsåsstråkets dag, och arrangeras av Stadsplaneringsforum Centrala Hisingen (SCH). Det händer massor av saker kl 13-17 (på scenen även från klokan 11.00) i hela Flunsåsstråket, gycklare, ponnyridning, riddare, samtal med politiker och stadsplanerare, och musik på scenen.


Jättebra initiativ, och här kan ni läsa mer om eventet och tankarna bak det. Det har även sitt eget Facebook event här.

Sen måste jag berätta att jag igår köpte... ett Nord piano!


Himla snyggt, fantastisk ljud och tangentkänsla, och nu har jag inga sparpengar kvar. Har dock sålt min gamla synth, har en till jag skall sälja, för nu investerar jag i detta. Har haft halvdåliga pianon att spela på fram till nu. Var beredd att lägga lite mindre, men fick en bra pris, sen var det så mycket bättre än pianon som kostade bara lite mindre. Så det får gå. Det får bli mina louboutinskor. Men det känns lite läskigt.

Ha en fin helg!

English: Above you can find som links to the event we are playing at next weekend, and the ad in the paper. A lot of things happening in a folk park in Hisingen, to promote it for the future.

And I just bought a Nord Stage piano. Very expensive, but I hope and think it will be worth it. :)